INFO@DIGIPAL.NL
AL 16 JAAR GEWOON GOED!

WebradioCMS

Digipal WebradioCMS

Een prachtige kant en klare webradio website die je in een handomdraai zelf kunt aanpassen zonder tussenkomst van een webmaster.

Dan is WebradioCMS™ het ideale pakket voor jouw!, Met WebradioCMS™ heb je voor een vast bedrag per maand een prachtige website die je zelf na eigen smaakt kunt inrichten zonder dat je kennis hoeft te hebben van webdesign, want met Digipal WebradioCMS™ kun je in een hand omdraai de teksten op je website aanpassen, een banner uploaden of een menu toevoegen.

En dat alles voor €15- Per maand

BESTEL NU
COMPLETE WEBSITE

Responsive website met alle modules die nodig zijn om goed van start te gaan met je webradio, wij installeren de basis kleur die je kiest en voor de rest kun je zelf de website inrichten via onze handige admin

INCLUSIEF VERZOEKSERVER

Bij WebradioCMS™ krijg je gratis het jaar abonnement van iReQuest van ons kado, zo kun je dus ook gelijk verzoekjes aannemen op je website en zien je luisteraars de foto van de dj die live is.

Met Digipal WebradioCMS heb je dus een kant en klare website speciaal ontwikkeld voor je webradio inclusief domeinnaam en verzoekserver voor een vast bedrag per maand,
en ben je uiterlijk binnen 3 werkdagen compleet online!

Belangrijk! – Bij het leasen van een website heb je geen toegang tot de core bestanden via ftp, je krijgt een login op ons WebradioCMS systeem waar je de website kunt aanpassen doormiddel van onze modules, hier is geen kennis van HTML voor nodig je kunt je website op een heel gemakkelijke manier onderhouden of je nu 9 of 99 jaar oud bent.

Hoe ziet een webradioCMS site er uit?

Natuurlijk wil je graag weten hoe een website er nu uitziet en welke onderdelen er allemaal onder het WebradioCMS lease pakket zit, we hebben een voorbeeld site aangemaakt hier kun je geheel vrijblijvend een Demo voor aanvragen, zo kun je 2 uur lang rustig rond kijken voor je beslist.

WEBSITE BEKIJKENADMIN DEMO AANVRAGEN

Ben je tevens op zoek naar Webradio Streaming?

Dan is misschien het Alles in 1 pakket iets voor je, Dan ontvang je : WebradioCMS, Domeinnaam, iReQuest Verzoekserver en een 50 Slots shoutcast v2 stream inclusief gratis HTTPS Stream

BEKIJK HET ALLES IN 1 PAKKET