JOUW WEBSITE, ONZE PRIORITEIT!

WEBHOSTING, WEBDESIGN, WEBSERVICES

WEBRADIOCMS

ZONDER KENNIS VAN HTML TOCH EEN WEBSITE!

Ons WebradioCMS is de perfecte oplossing voor webradiostations die graag een professionele en aantrekkelijke website willen presenteren, zelfs als ze geen diepgaande kennis van HTML en webontwikkeling hebben. We begrijpen dat webradio-uitzenders zich willen concentreren op wat ze het beste doen – het leveren van geweldige content aan hun luisteraars – zonder zich zorgen te hoeven maken over de technische aspecten van webdesign.

WebradioCMS bevat alle basis functies die je nodig hebt als webradio station, daarnaast maak je gratis gebruik van updates en onderhoud, en tijdens de kerst verander je de website met 1 druk op de knop.

Geen groot budget om een website te laten bouwen?

WebradioCMS is speciaal door ons ontwikkeld voor de kleine webradio die zonder kennis of groot budget toch een leuke degelijke website online wil hebben.

Met ons WebradioCMS hebben we een gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de behoeften van webradiostations.

Daarnaast heb je bij WebradioCMS gratis de iReQuest verzoekserver, zodat je ook direct tijdens je live uitzending verzoekjes aan kunt nemen van je luisteraar.

€15,- Per Maand
BESTEL NU
Gebruiksvriendelijk en Intuïtief

Ons CMS is ontworpen met eenvoud in gedachten. Je hebt geen programmeerervaring nodig om je website te beheren. Met een intuïtieve interface kun je gemakkelijk inhoud toevoegen, bewerken en publiceren.

Aanpasbaar Ontwerp

Pas in een handomdraai de kleuren aan naar je huisstijl, WIjzig menu titels of maak een eigen widget in het menu, Pas de header aan om je webradio en stijl weer te geven, zonder te hoeven rommelen met HTML.

Uitzendschema’s

Beheer je uitzendschema’s en programmeer aankomende shows en evenementen, zodat je luisteraars altijd op de hoogte zijn van wat er deze week komt.

Naadloze Integratie

Je playerlinks, de webplayer of een chatroom toevoegen? alles is vanuit het adminpanel snel en makkelijk te regelen.

START NU EN BESTEL

Al onze prijzen zijn inclusief 21% b.t.w. zo zie je echt wat je betaald!