INFO@DIGIPAL.NL
AL 16 JAAR GEWOON GOED!

Wie is Digipal

De kracht van eenvoud

Digipal is een dynamische onderneming dat in januari 2007 gestart is met als kracht het uitwerken van creatieve visuele en audiovisuele concepten, op een zakelijke passende wijze, zonder poeha.
Na enige tijd meegelopen te hebben in de grafische en audiovisuele wereld, bleek al snel dat er vaak onduidelijke, moeizame afspraken met partijen tot stand komen, die vaak zo ondoorzichtig gemaakt zijn, dat geen van de betrokken partijen er nog een touw aan vast kan knopen, en de afspraken vaak op meerdere mannieren te interpreteren zijn. Digipal is hierin anders.

Onze visie

Ons bedrijf is gebaseerd op een persoonlijke insteek, die zakelijkheid en creativiteit op een bijzondere, persoonlijke manier combineren. Door jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en organisatie, menen wij met u heldere, duidelijke afspraken te kunnen maken. Mocht iets onverhoopt NIET kunnen, dan hoort u dat dus geen week later, maar direct. Zoals vele van onze klanten reeds ondervonden hebben is onze klantenservice echt een juweel van de zaak, want bij ons kunt U altijd terecht met uw probleem en indien mogelijk zal deze ook direct verholpen worden. Digipal is met name aktief in de Partikuliere en MKB Sector.

Audio Producties

Naast onze visuele creativiteit is er ook een grote passie en plek voor onze audiovisuele creativiteit, Zo hebben wij Digipal Records ons platenlabel waar er met enige regelmaat muziek geproducteerd wordt, en tevens Produceren wij Radio commericals die je o.a. terug hoort bij RadioNL, JoyRadio & TukkerFM. Ook produceren wij jingles met name voor Webradiostations waar doorgaans het budget lager ligt dan een groot station.

 https://www.webradiojingles.nl