ALLES VOOR JE WEBRADIO

Stabiele Webhosting, Streamhosting, iReQuest & Meer.

IREQUESTVERZOEKSERVER

TIJDELIJK NOG LEVERBAAR!

De verzoekserver van Nederland, dat was een hele tijd het slogan van onze iReQuest verzoekserver,
en met meer dan 12.000 aangesloten webradio station`s in Nederland & Belgie, 16 jaar stabiele dienstverlening mag dat ook gerust gezegd worden!

Maak je keuze

Op dit moment kun je tijdelijk nog het vertrouwde iReQuest v1 bestellen, dit hebben wij speciaal gedaan om aan de vraag te voldoen, ten tijde van de ontwikkeling van iReQuest 2nd Edition.

IREQUEST V1

  • Now Playing Widget
  • Shoutcast Kicker
  • Elke dj eigen account
  • Dj Widget
BESTEL
€30,- Per jaar

IREQUEST SE

Waar blijft iReQuest SE? Er zijn eind 2022 en begin 2023 zoveel dingen gebeurd die de ontwikkeling opzich heeft laten doen wachten.. Maar goed nieuws! De Planning is gemaakt en de opties zullen zoals je gewend bent bij onze lanceringen.. Weergaloos zijn!

BINNENKORT

Elke DJ een eigen account

Jij als eigenaar bepaald wie er toegang heeft tot je verzoekserver, Mag de gebruiker de source van Shoutcast kicken, een eigen profiel foto uploaden.. Dat bepaal jij!

Prachtig overzichtelijk Dashboard

Alles in 1 oog opslag, en doen wat het doen moet, zo voelt het makkelijk ontworpen dashboard voor de iReQuest gebruiker.

Alles op 1 plek

Of je nu een DJ Display wil kiezen, een DJ aan wil maken of een ip bannen, je vindt alles overzichterlijk in het iReQuest Dashboard.

START NU EN BESTEL

Al onze prijzen zijn inclusief 21% b.t.w. zo zie je echt wat je betaald!