11+ Jaar ervaring - Snel en persoonlijk support


iRequest verzoekserverHET NUMMER 1 DJ SYSTEEM VAN NEDERLAND EN BELGIE

Al sinds 1998! niet alleen de eerste , maar Inmiddels ook het meest gebruikte verzoeksyteem voor webradio`s in Nederland, Belgie en Duitsland!, IreQuest is een Dj Tool, die op een zeer eenvoudige wijze verzoekjes aanneemt van uw luisteraars, Zo zien de bezoekers direkt op uw site of er een dj live is en kunnen dan tevens direct een verzoekje doen.

Het is nog al een uitspraak "Het nummer 1 Dj Systeem van Nederland!", Maar wist je dat we op dit moment ruim 57.254.673 verzoekjes per dag verwerken voor webradiostation`s in Nederland, Belgie en Duitsland.

OnbeperktDEEJAY'S EN VERZOEKJES
SLECHTS€30,- PER JAAR

Bekijk ons systeem

Login

Elke dj heeft zijn eigen login.

Jij als eigenaar bepaalt wie er toegang heeft tot je verzoekserver, geef je deze gebruiker wel of geen admin rechten. Dat is allemaal aan je zelf.

Dashboard

Een prachtig overzichtelijk dashboard.

Alles in een oog opslag, werken met irequest voelt natuurlijk, alles is goed doordacht en getest door vele dj`s.


Widgets

Alle opties op 1 plek.

Of je nu een dj Display toe wil voegen, een Dj aan wil maken of je statistieken wil bekijken, alles vind je terug in 1 overzichtelijke pagina.


Verzoekjes

Duidelijk zonder poespas.

Het draait immers om het organiseren van de binnen gekomen verzoekjes, duidelijk voor te lezen en op volgorde van binnenkomst, heb je meer verzoekjes van de zelfde artiest en wil je ze in 1 keer voorlezen, plaats dan deze verzoekjes in de voorleeslijst.


Dj Display

Met 1 code is op je site te zien wie er live is.

Keuze uit diverse Dj Display`s , is er een dj live, dan veranderd automatisch op je website de Dj Display in de foto van de Dj die op dat moment live is.


waarom irequest?

MAKKELIJKE INSTALLATIESLECHTS 2 CODES

Doormiddel van slechts 2 codes is de verzoekserver op je eigen site te koppelen! En lukt het echt niet? dan helpen wij je toch gewoon!

ONBEPERKT AANTAL DJ`SELKE DJ ZIJN EIGEN INLOG

Als Radiobeheerder wens je graag volledige controle over je team, Daarom kun je voor elke dj een eigen login maken! Simpel en Snel!

EIGEN VERZOEKSERVER GEEN GEDEELDE SCRIPTS

Ons systeem maakt geen gebruik van gedeelde bestanden!, Elke webradio heeft zijn eigen verzoekserver met eigen bestanden en url

99.9% SERVICE UPTIMEHET MOET GEWOON WERKEN

Daarom is ons systeem over meerdere servers verdeelt om een zo hoog mogelijke uptime te garanderen! We zien hier dag en nacht op toe!

MAKKELIJK INTERFACE IEDEREEN BEGRIJPT HET

Een makkelijk en simpel te begrijpen admin en dj paneel, waar je in een overzicht al je verzoekjes op binnen krijgt , beheerd en verwijderd!

MEERDERE DJ DISPLAY`S INTERACTIE MET JE LUISTERAAR

Een Dj display laat op je website zien waneer een dj live is en wie er na draait, dit doormiddel van een foto van de deejay die draait.

GRATIS WIDGETS DE GOODIE BAG

* Shoutcast iKicker
* Shoutcast Now Playing
* Counter Reset
*Gratis updates
*iReQuest Desktop

HET ORGINEEL AL SINDS 1998

Neem geen genoegen met nagemaakte systemen maar ga net als 100en klanten voor het enige echte Orgineel! IreQuest™ van Digipal