INFO@DIGIPAL.NL
AL 15 JAAR GEWOON GOED!

IREQUEST

Het nummer 1 verzoeksysteem van Nederland & België

Al sinds 1998! niet alleen de eerste , maar Inmiddels ook het meest gebruikte verzoeksyteem voor webradio`s in Nederland en België!, IreQuest is een Dj Tool, die op een zeer eenvoudige wijze verzoekjes aanneemt van je luisteraars, Zo zien de bezoekers op je site of er een dj live is en kunnen dan tevens direct een verzoekje doen.

Stabiel en Betrouwbaar

Het is nog al een uitspraak “Het nummer 1 Dj Systeem van Nederland!”, Maar wist je dat we op dit moment ruim 57.254.673 verzoekjes per dag verwerken voor webradiostation`s in Nederland, Belgie en Duitsland.

Slechts €30,- per jaar

BESTEL NU

Makkelijk en Stabiel

Elke dj een eigen account

Jij als eigenaar bepaalt wie er toegang heeft tot je verzoekserver, geef je deze gebruiker wel of geen admin rechten. Dat is helemaal aan je zelf.

Prachtig overzichtelijk Dashboard

Alles in een oog opslag, werken met irequest voelt natuurlijk, alles is goed doordacht en getest door vele dj`s.

Alles op 1 plek

Of je nu een dj Display toe wil voegen, een Dj aan wil maken of je statistieken wil bekijken, alles vind je terug in 1 overzichtelijke pagina.

Waarom iReQuest

MAKKELIJKE INSTALLATIE

Doormiddel van slechts 2 codes is de verzoekserver op je eigen site te koppelen! En lukt het echt niet? dan helpen wij je toch gewoon!

ONBEPERKT AANTAL DJ`S

Als Radiobeheerder wens je graag volledige controle over je team, Daarom kun je voor elke dj een eigen login maken! Simpel en Snel!

EIGEN VERZOEKSERVER

Ons systeem maakt geen gebruik van gedeelde bestanden!, Elke webradio heeft zijn eigen verzoekserver met eigen bestanden en url

99.9% SERVICE UPTIME

Daarom is ons systeem over meerdere servers verdeelt om een zo hoog mogelijke uptime te garanderen! We zien hier dag en nacht op toe!

MAKKELIJK INTERFACE

Een makkelijk en simpel te begrijpen admin en dj paneel, waar je in een overzicht al je verzoekjes op binnen krijgt , beheerd en verwijderd!

MEERDERE DJ DISPLAY`S

Een Dj display laat op je website zien waneer een dj live is en wie er na draait, dit doormiddel van een foto van de deejay die draait.

GRATIS WEBSITE WIDGETS

* Shoutcast iKicker
* Shoutcast Now Playing
* Icecast Now Playing
* Counter Reset
*Gratis updates
*iReQuest Desktop

HET ENIGE ECHTE ORGINEEL

Neem geen genoegen met nagemaakte systemen maar ga net als 1000en klanten voor het enige echte Orgineel! IreQuest™ van Digipal

Helaas is niet mogelijk om onze oude iRequest Verzoekserver nog te bestellen, op dit moment wordt er druk gewerkt aan de lancering van iReQuest SE (Second Edition) meer info https://irequest.se